25 februari

Bananer bland annat!

25 februari kl. 13:39

Älskar att Cornelis V hade ett album som hette Bananer – bland annat!

haha kan det bli vackrare???

Kommentarer:

Fucking amazing! Men du CORNELIS V!!! Skrivet av 83.185.47.94 den 25 februari, 2011 kl. 21:26 #

ja om du undrar vem d va…glömmer jämt Skrivet av ali again den 25 februari, 2011 kl. 21:26

————————————

Intressant informationsfilm!

25 februari kl. 11:49

Hittade idag en informationsfilm om Reitan servicenhandel (som äger bland annat 7eleven och Pressbyrån här i Sverige) på youtube. Det allra mest intressanta är 0:41 in i videon när tjejen i kassan lägger växeln på disken.. DETTA FÅR VI ICKE GÖRA!! Att det är ett heeelt oacceptabelt beteende har vi noggrant blivit indrillade uppifrån huvudkontoret… Jävligt spännande dock att det är okej i informationsvideon när vi i själva verket får avdrag på servicepoängen i testköpen om vi skulle göra en sån sak ute i butikerna… hmmmm????

Intressant fenomen!

———————————–
Snart susar jag!

25 februari kl. 09:26

Snart susar jag mot jobbet!! När den här dagen är över ligger jag i min älsklings armar och det kommer kännas SÅ JÄVLA SKÖNT! ❤

Ha en underbar där ute alla glada sillar och surpuppor!! :)

Den här super”hjälten” är jag, Mystique! Kevin undrade ju!!! ;)

Blue Stahli – Mystique

Kommentar:Coolt tycker Kevin! Skrivet av Kevin N den 25 februari, 2011 kl. 19:33

——————————–
Godmorgon chokladnötter!

25 februari kl. 08:33

Shit vad jag sovit skönt. Eller, ne… snarare, shit vad skönt det var att sova när jag var så trött som igårkväll. Men skönt har jag knappast sovit, vaknat 44 gånger och drömt massa ”göra-slut”-drömmar :( men det var ju bara på låtsas alltihop. Tur!

Nu ska jag äta frukost och sen susa iväg till jobbet. Jag har funderat lite på det här med ADHD. Jag träffar ibland folk som har den diagnosen genom mitt jobb (och även andra diagnoser så klart). Jag tycker det är så extra roligt att se när deras vardag börja få en fungerande form och när personligheten börjar titta fram under stressen som problematiken skapar under nya, och ganska knepiga förhållanden.. Jag vet ju att de inte är dumma i huvudet på något sätt, eller mindre kapabla än ”normala” människor, snarare tvärt om. Men det är så härligt när man första veckorna ser hur de kämpar med impulsiva känslor och stress och sedan känner att kontrollen infinner sig och de kan glänsa. Wönderföll!!

Jaja. nog funderat om det just nu känner jag. Duschen väntar, frukostbordet väntar, arbetsdagen väntar… Here I come!

Lämna en kommentar